9.1
Categorie: Veiligheid & Gezondheid

Combinatietraining Kinder-EHBO en BHV

1 dagdeel 119,95 Leeuwarden
Dubbelkwalificatie in 1 dagdeel
Meerdere startdata in Noord-Nederland
Uniek, interactief, combinatietraining, IKK- en ARBO-proof

Ontzorgen in kinderopvang en onderwijs, juist nu!

Zowel de kinderopvang als het onderwijs kampen met hoge werkdruk, een hoog ziekteverzuim en arbeidsmarktproblematiek. Daarnaast zorgen de hoge kwaliteitseisen binnen de branche dat er sprake is van vele wettelijke verplichtingen op het gebied van (bij)scholing en trainingen. Zoals het verplicht scholen van medewerkers op het gebied van Kinder-EHBO en BHV. Het nakomen van deze verplichting maakt dat professionals de tijd die ze daarin steken niet kunnen steken in het begeleiden van kinderen. Spiekr speelt hier op in door een concept aan te bieden dat zich kenmerkt in flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit voor een betaalbare prijs.


Voor wie is de combinatiecursus kinder-EHBO/BHV?

Deze veiligheidstraining is speciaal ingericht voor de kinderopvang en gastouders. Veilig werken met kinderen staat hierin centraal. De combinatie van een e-learning met deze EHBO/BHV training zorgt ervoor dat je 2 erkende certificaten in 1 dagdeel behaald.


Gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen zijn verplicht om hun kinder-EHBO certificaat te halen. De combinatiecursus kinder-EHBO/BHV kinderopvang van Spiekr voldoet aan de wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK). Na het afronden van deze training ontvangen de deelnemers, naast het kinder-EHBO certificaat, ook hun BHV certificaat.


Eigenschappen:

 • Unieke combinatietraining kinder-EHBO en BHV van slechts 5 uren, 1 x per 2 jaar scholen is voldoende
 • Voldoen volledig aan eisen zoals gesteld vanuit de wet IKK
 • Zeer regelmatig trainingsdagen in Leeuwarden, Harlingen, Heerenveen, Sneek of Drachten of op aanvraag op iedere andere locatie in Noord-Nederland.
 • Onze combinatietraining is ook voor startende EHBO-ers en BHV-ers geschikt wanneer ze aanvullende aan het programma een scholing volgen van 2/3 uren via E-learning
 • Ook trainingsmomenten buiten kantoortijden
 • Inhoud sluit aan bij de praktijk van de professional
 • Leren met de Fun-factor, maar toch zeer effectief en efficiënt
 • Altijd inzicht in de scholingsbehoefte en voortgang van jouw medewerkers
 • Kortom: flexibiliteit, efficiëntie en kwaliteit voor een betaalbare prijs
 • Maatschappelijk verantwoord; een deel van de certificeringskosten gaat naar het Rode Kruis.


Niet stoffig, maar leuk! Naast de efficiënte oplossing investeren de partners in de kwaliteit. Een BHV training kan soms aanvoelen als een verplicht nummer, een moetje. De samenwerkingspartners trekken alles uit de kast voor een leuke en leerzame training.

Doorlopend trainingen in Friesland (Sneek, Drachten, Franeker, Dronryp, Tzum, Leeuwarden, Heerenveen, Steenwijk, Burgum etc.)

Vraag naar de mogelijkheden! Of schrijf direct in.
Tarieven

 • Combinatietraining Kinder-EHBO-BHV € 119,95 excl. BTW p.p.
 • Starter = E-learning + combinatietraining € 149,95 excl. BTW p.p.


Wil je een maatwerkafspraak voor een groep vanaf 10 medewerkers? bel of mail dan met Spiekr en ontvang een voorstel op maat.


Wil je weten wat Spiekr voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. We bespreken graag wat er mogelijk en nodig is.

Contact

Wil je rechtstreeks contact met Spiekr? Neem dan contact op via telefoonnummer 058-203 7130. Mailen kan natuurlijk ook: info@spiekr.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.